Sport

ACS STEAGUL ROȘU BRAȘOV. Edi Gherghe: „Nu ne-am gândit nici o clipă la promovarea în Liga 3. Nu sărim etapele, facem pași mărunți”

 

ACS Steagul Roșu Brașov a debutat cu două înfrângeri în noul sezon al Ligii 4 la fotbal, însă oficialii clubului sunt optimiști că vor reuși să îndeplinească obiectivele propuse.

„Obiectivul clubului este acela de a forma în maximum doi ani o echipă de seniori competitivă, cu juniori crescuți la propria academie. În acest sezon ne dorim clasarea între primele cinci-șase echipe ale campionatului județean. Avem, în paralel cu echipa de seniori, două echipe de juniori republicani. Am depus la FRF o cerere ca juniorii să nu evolueze în aceeași zi cu seniori, tocmai pentru a putea să îi folosim pe unii dintre ei în echipa mare. Acesta este obiectivul nostru principal, de a promova juniorii. Nu ne-am gândit nici o clipă la promovarea în Liga 3, încă avem mult de lucrat la organizare, iar bugetul nu ne permite acest lucru, deocamdată. Nu sărim etapele, facem pași mărunți. În acest moment, în cadrul parteneriatului Steagu Roșu Brașov – ACS Tâmpa – ACS Kids Tâmpa sunt angrenați aproximativ 450 de copii și juniori”, a declarat vicepreședintele clubului, Edi Gherghe.

În etapa a treia din Liga 4, ACS Steagul Roșu Brașov va juca la Codlea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare