Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Stângă crede în continuare în promovare: „A fost prea dură soarta în aceste două meciuri, sunt convins că va veni și la noi ceva pozitiv”

 

ACS „SR” Municipal Brașov joacă mâine, de la ora 17.00, la Alexandria, în etapa a 5-a a Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a. Fără un viitor cert, formația „galben-neagră” trece printr-un moment dificil, iar o înfrângere în Teleorman ar scoate-o din lupta pentru promovare. Mai mult, dacă cei care conduc acum clubul se vor retrage (Detalii aici: Renunţă?!…), atunci soarta grupării ar putea fi una neagră. Este cert că un club nu poate exista dacă nu are în spate pe cineva care să finanțeze. Exemplele sunt clare la alte formații înființate de suporteri, Petrolul Ploiești, Rapid București, care după promovarea în Liga 3 au avut nevoie de cineva care să vină cu bani, fanii neputând ține pasul. Dacă la Brașov nu se poate…

„Suntem în fața unui meci important. Întâlnim un advesar care nu a pierdut până acum în acest campionat. E o echipă care în sezonul trecut a reușit să termine pe locul 2 în această serie. Va fi dificil, mai ales că venim după un eșec pe teren propriu cu o adversară în lupta pentru promovarea în Liga 2. Am văzut Alexandria. E o formație bună, cu jucători de viteză. Am încredere în jucători, că vor avea curajul să joace fotbalul pe care îl așteptăm cu toții. A fost o săptămână dificilă, în care a trebuit să lucrez și la moralul jucătorilor. Am mare încredere în ei. Sunt fotbaliști valoroși, sunt caractere și știu că suferă pentru înfrângerea cu Turnu Măgurele. Sunt convins că la meciul cu Alexandria vom avea o altă atitudine și că ne vom face suporterii fericiți. E bine că cei de la Alexandria nu ne bagă în seamă și nu consideră că suntem o candidată la promovare. Pe mine asta mă ambiționează. Le voi arăta și jucătorilor. Când pierzi două meciuri, lumea te judecă. Sper că le vom schimba părerea. Cred cu tărie în continuare la promovare. Am pierdut două meciuri pe greșeli personale, nu pe joc. Nici Turnu Măgurele nu a atătat mare lucru. A jucat doar cu mingi lungi și ne-a dat gol din corner. Noi am avut câteva acțiuni lucrate. Dar e normal că o echipă este reprezentată de rezultate. Sper că am învățat ceva. Sunt momente dificile, dar am încredere în jucători și ne vom bate în continuare pentru promovare. Până acum nu am avut curaj să ne exprimăm la adevărata noastră valoare. Acesta este motivul pentru care am pierdut cu Craiova și cu Turnu Măgurele. Stau zi de zi cu băieţii, îi vad, știu ce pregătim. Însă la meciurile oficiale intervine ceva. Probabil și presiunea promovării și-a pus amprenta. Nu mă interesează ce se întâmplă în alte meciuri. Trebuie să ne uităm doar la noi. Sunt convins că, dacă ne vom câștiga jocurile noastre, la finalul turului vom fi pe locul 1. A fost prea dură soarta cu noi în aceste două meciuri, pe care le-am pierdut pe nedrept și sunt convins că va veni și la noi ceva pozitiv”, a declarat Florin Stângă.

ACS „SR” merge la Alexandria fără un număr 9. E. Popa și Avram sunt accidentați, astfel că tehnicianul trebuie să improvizeze.

„Ca antrenor, nu trebuie să te plângi, ci trebuie să găsești soluții. Avem jucători valoroși si sunt convins că cine va juca vârf își va face datoria”, a punctat Stângă.

„Am avut un week-end de coșmar după înfrângerea cu Turris. Este ceva care lipsește. Este o atmosferă frumoasă în lot, discutăm mult, dar nu găsim răspunsul. Cu Turnu Măgurele noi am ratat din 3 metri, rivalii ne-au dat gol din corner. Nu îmi place să mă leg de acest aspect, dar și arbitrajul a fost cu oaspeţii. A fost un început prost de sezon, nu se aștepta nimeni, dar eu cred că nu e nimic pierdut. Există o presiune, după tot ce se spune, că se va trage linie după șase etape. De ce? Nici atunci nu ar fi nimic pierdut, sezonul e lung. Este o serie cu echipe bune, în care se poate întâmpla orice. Noi am câștigat clar la Voluntari, ilfovenii au învins Craiova fără drept de apel. Se poate reechilibra oricând clasamentul. Important este ce facem noi”, a menționat Alexandru Țuțu.

Cristi Cocan a comentat: „Am jucat mai puțin în acest debut de sezon. Îmi aștept rândul. Cred că important este să privim spre ceea ce urmează, să nu ne mai uităm la ce a fost. Fotbalul mereu îți mai dă o șansă. Nu va fi ușor, dar mergem la Alexandria să câștigăm. Suntem motivați și sunt convins că ne vom întoarce cu cele trei puncte. Nu cred că o diferență de patru puncte este mare. Abia a început campionatul, sezonul e lung, iar în această serie orice este posibil”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button