Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Primă pentru victoria cu Pucioasa. Ce spune Florin Stângă despre meciul de mâine

 

ACS „SR” Municipal Brașov debutează în Seria a 3-a a Ligii 3 la fotbal cu un duel cu FC Pucioasa, programat mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”.

Un succes în fața formației din Dâmbovița va fi recompensat cu o primă de câte 200 de lei pentru fotbaliștii brașoveni, care ar încasa banii imediat după meci.

Despre disputa de mâine, tehnicianul Florin Stângă a menționat: „Am urmărit meciul dâmboviţenilor din Cupa României. Avem informații. Sunt mulți jucători care au jucat la acest nivel al Ligii 3. Rivalii au o apărare experimentată, cu doi fundași centrali înalți. Au adus câțiva copii de la Târgoviște, un portar de la Viitorul. Este o echipă bună. Sper să trecem cu brio peste tracul debutului și să începem cu o victorie. Sunt convins că, dacă jucătorii vor respecta ceea ce pregătim la antrenamente, vor avea și în Liga 3 meciuri în care ne vom impune la scor. Avem un start de sezon greu. Poate fi un avantaj, pentru că încă nu sunt omogenizate formațiile, nu sunt formate relațiile de joc. Dacă suntem băieți deștepți, putem obține un avantaj încă de la început, dacă vom reuși să adunăm cât mai multe puncte din aceste prime etape”.

Sorin Strătilă este indisponibil pentru partida de mâine, mijlocașul având de efectuat încă două etape de suspendare în urma cartonașului roșu primit în meciul cu Ghelința, din barajul pentru promovarea în Liga 3.

„Strătilă este un fotbalist valoros, dar eu am încredere în toți jucătorii. Dacă va merita, Strătilă va intra apoi în echipă. Depinde doar de el”, a punctat Stângă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare