Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Paul Enache: „Nu ne permitem să avem sincope în campionat”!!!

 

Paul Enache, managerul sportiv al grupării ACS „SR” Municipal Brașov, ne-a declarat că echipa nou-promovată în Liga 3 are drept obiectiv clar accederea în eșalonul secund la finele sezonului viitor, prin urmare „nu ne permitem să avem sincope în campionat”.

De aceea, așa cum a relatat oficialul „galben-negrilor”, „trebuie să studiem cu atenție mai multe aspecte înainte de a efectua orice transfer, să aducem doar jucători care pot face diferența”.

Paul Enache s-a arătat mulțumit de cum arată ACS „SR” Municipal Brașov la momentul actual al pregătirilor, apreciind prestația din amicalul desfășurat în week-end cu formația din Tg. Secuiesc.

Miercuri, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, ACS „SR” are programat un nou meci de verificare, cu echipa din Miercurea Ciuc, care activează tot în Liga 3, unde antrenor este Valentin Suciu, fost la Sepsi Sf. Gheorghe. În această partidă ar putea juca și Alexandru Avram, care este așteptat să intre mâine sub comanda lui Florin Stângă.

În altă ordine de idei, privind unii juniori ce ar putea veni de la CS „U” Craiova, oficialii formației de sub Tâmpa vor merge vineri în Bănie, pentru a urmări un test al echipei secunde a „alb-albaștrilor”, cu trupa din Tr. Severin, și a pune la punct detaliile unei eventuale colaborări.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare