Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Jucătorii, în vacanță; conducerea muncește!!!

 

Echipa antrenată de Florin Stângă a reușit, în week-end, să promoveze în Liga 3 fotbalistică, după victoria de la Ghelința, 2-0, în returul barajului.

Astfel, fotbaliștii „galben-negri” au intrat într-o binemeritată vacanță, până în data de 12 iulie. Urmează ca în zilele următoare ei să primească bonusurile financiare promise pentru îndeplinirea obiectivului.

După reunirea lotului și câteva antrenamente „loco”, se va intra în cantonament, cel mai probabil la Tărlungeni, urmând a fi programate și o serie de meciuri de verificare.

Noua ediție a Ligii 3 va începe în 25 august.

Pe de altă parte, conducerea executivă a ACS „SR” Municipal Brașov n-are zile de pauză în această perioadă. S-a antamat o întâlnire cu Simon Maurer pentru a se clarifica rolul său în cadrul grupării, fie rămâne proprietar, fie doar sponsor, așa cum a lăsat să se înțeleagă. De asemenea, se intenționează cooptarea unor oameni de afaceri în structura acționariatului clubului, totodată stabilindu-se rolul pe care îl vor avea Primăria Brașov și Consiliul Județean în cadrul acestui proiect.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button