Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Jucătorii așteaptă salariile restante. „Îi înțeleg. E greu să îi motivez pentru antrenamente”

 

În ciuda promisiunilor primite de la reprezentanții Maurer Imobiliare, jucătorii de la ACS „SR” Brașov nu și-au primit încă salariile pe lunile mai și iunie, astfel că în vestiar atmosfera nu este cea mai bună.

Fotbaliștii au început pregtirile în această săptămână, dar antrenorul Florin Stângă spune că este greu să își motiveze elevii în aceste condiții.

Totodată, din cauza faptului că nu s-au finalizat discuțiile cu cei care vor prelua gruparea după plecarea lui Simon Maurer, momentan nu se poate discuta despre transferuri, deși sunt câteva posturi pe care trebuie aduși fotbaliști.

„A fost o săptămână dificilă. Mi-aș fi dorit să fie o atmosferă mai bună, jucătorii să fie entuziaști, mai ales că este o perioadă de pregătire foarte importantă. Nu a fost așa, pentru că sunt aceste probleme financiare. Îi înțeleg și pe jucători, au și ei familii, cheltuieli și la salariile pe care le au se simte orice întârziere. Nu sunt conectații 100% la ceea ce avem de făcut. Nu este ușor, dar eu fac tot ce depinde de mine. Apoi, până acum am pierdut jucători importanți, pentru că nu știm încă pe ce ne bazăm. Este clar că avem nevoie să facem unele transferuri. Normal ar fi fost ca acum să avem lotul complet. Sper să se rezolve cât mai repede”, a declatat antrenorul Florin Stângă.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. SCHIMBARE. Amicalul ACS „SR” Municipal – SC Oțelul Galați nu se mai joacă pe „Tineretului”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare