Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV, în urne!!! Procedura tragerii la sorți pentru Liga 3!!! Alte noutăți!!!

Și totuși, amicalul cu Gauss Bacău se joacă

 

Până la urmă, așa cum a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul său oficial, tragerea la sorți pentru stabilirea calendarului competițional al Ligii 3 va avea loc vineri, 17 august, începând cu ora 13.30.

Cele 80 de echipe participante în această competiție (vezi aici: Cu cine va juca ACS „SR” Municipal Brașov în Liga 3?!… 80 de echipe sunt înscrise în competiție!!!) vor fi împărțite în 5 serii de câte 16. Procedura de stabilire a programului de disputare a sezonului 2018-2019 pentru Liga 3 se va face pe baza Tabelei Berger pentru 16 echipe, numărul corespunzător fiecărei grupări fiind stabilit prin tragere la sorți.

Conform oficialilor FRF, noul sezon al Ligii 3 va începe în week-end-ul 25-26 august. Vor promova în Liga 2 echipele clasate pe primul loc în fiecare dintre cele 5 serii la finalul sezonului 2018-2019. Din Liga 3 vor retrograda 21 de combatante –  ocupantele locurilor 13-16 din fiecare serie și cea mai slabă formație clasată pe locul 12 din toate cele 5 grupe.

Turul Ligii 3 se va încheia pe 1-2 decembrie 2018, urmând ca sezonul să se reia pe 2-3 martie 2019. Ultima rundă, cea cu numărul 30, este programată pe 25-26 mai 2019.

Din noul sezon, echipele din Liga 3 vor folosi un jucător U21 şi doi U20. Dacă unul sau mai mulți jucători dintre cei 3 mentionaţi sunt eliminaţi, echipa în cauză nu este obligată să introducă un alt/alți fotbalist care să îndeplinească condiţiile respective.

Altfel, deși la un moment dat disputarea amicalului programat sâmbătă pe Stadionul „Tineretului” între ACS „SR” Municipal Brașov și Gauss Bacău era sub semnul întrebării, meciul se va juca, de la ora 11.00.

Președintele executiv al „galben-negrilor”, Vasile Dochița, ne-a explicat situația: „Din câte am înțeles, proprietarul grupării din Bacău a vândut echipa la Vaslui. Oamenii de acolo ne-au sunat aseară și ne-au transmis că se vor ține de cuvânt. Vor veni să joace la Brașov, chiar dacă fără conducere”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare