Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Florin Stângă: „Să se umple «Tineretului» la meciul cu Craiova!”

 

Antrenorul celor de la ACS „SR” Municipal Brașov, Florin Stângă, a vorbit despre programul echipei sale în Seria 3 a Ligii 3, pe care îl puteți vedea aici: BRAȘOV. Program INFERNAL pentru ACS „SR” în debutul sezonului. „Galben-negrii” întâlnesc toate rivalele la promovare în primele 5 etape.

„Dacă cei de la FRF au considerat că în Seria 3 ne e locul, eu, ca antrenor, nu pot să discut. Conducerea e în masură să comenteze. Mă ambitionează programul. Vreau să avem un start bun, să obținem doar victorii. Poate e prea mult, dar dacă ne câștigăm primele șase meciuri, consider că luăm o opțiune importantă pentru promovare. Nu am încă multe informații despre rivalele la promovare. Nu mă gândesc decât la meciul din prima etapă cu Pucioasa. Apoi, le luăm pe rând. La Craiova sunt jucători cu meciuri în Liga 1. Să batem Pucioasa în prima etapă și apoi să se umple «Tineretului» la meciul cu Craiova. Să retrăim derby-urile Brașov – Craiova din prima ligă. Știu că la Turnu Măgurele sunt fotbaliști ca Marian Constantinescu, Fotescu sau Băjenaru. E o echipă valoroasă, dar noi trebuie să ne gândim doar la ceea ce avem de făcut. Sunt convins că ne putem «bate» pentru promovare. Am mare încredere în echipa noastră”, a punctat Florin Stângă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button