Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Cocan și Rusu își prelungesc contractele. Semnează și Răchișan. Alin Damian și Vârlan au ales Cetate Râșnov

 

Schimbări în lotul formației ACS „SR” Municipal Brașov. Din cauza instabilității de la club, doi fotbaliști importanți aflați la final de contract, cel mai bun marcator din sezonul trecut, Alin Daminan, și Alex Vârlan au semnat cu Olimpic Cetate Râșnov.

În schimb, Raul Rusu și Cristi Cocan s-au înțeles cu oficialii grupării și își vor prelungi înțelegerile. Totodată, Ștefan Răchișan va semna luni contractul cu ACS „SR” Municipal Brașov.

La antrenamentul de astăzi, noul manager sportiv al echipei, Paul Enache, a discutat cu jucătorii.

„Problema este că nu și-au primit salariile pe ultimele două luni și este o situație tensionată. Cu cei care vor prelua echipa, problema este rezolvată 90%. Săptămâna viitoare se vor semna actele”, a declarat Paul Enache.

CITEȘTE ȘI: 

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Jucătorii așteaptă salariile restante. „Îi înțeleg. E greu să îi motivez pentru antrenamente”

BRAȘOV. SCHIMBARE. Amicalul ACS „SR” Municipal – SC Oțelul Galați nu se mai joacă pe „Tineretului”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button