Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. Ce se întâmplă după retragerea lui Simon Maurer. „Proiectul va continua cu siguranță, iar obiectivul va fi promovarea în Liga 2”

 

ACS „SR” Municipal Brașov trece printr-o perioadă delicată. Simon Maurer a anunțat că se va retrage, urmând să fie doar un sponsor al grupării, astfel că oficialii clubului trebuie să caute soluții pentru finanțare în vederea sezonului de Liga 3 care urmează.

„După ce va achita ultimii bani pentru plata restanțelor salariale, Simon Maurer se va retrage. Vrea să fie doar sponsor în continuare, dar nu a spus ce sumă va da. Oricum, nu va mai fi la fel ca până acum, ci mai puțin. Încercăm să ne descurcăm, eu sunt optimist. Nu pot de unul singur, asa este clar. Încercăm să atragem lângă noi Primăria, Consiliul Județean și oameni de afaceri din Brașov. Trebuie să mergem mai departe. Proiectul va continua cu siguranță, iar obiectivul va fi promovarea în Liga 2”, a declarat Vasile Dochița, președintele ACS „SR” Municipal Brașov.

Tehnicianul Florin Stângă a comentat: „Sunt convins că se vor face toate eforturile pentru ca această echipă să continue. Eu sunt doar antrenor și am obligația să dau totul pentru ca formația noastră să promoveze în Liga 2, indiferent de ce condiții vor fi. Este un moment greu, dar am încredere că îl vom depăși”.

Fotbaliștii brașoveni sunt încă în vacanță, reunirea fiind programată luni dimineață, la Stadionul „Tineretului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare