Sport

ACS SR BRAȘOV. Stângă anunță sfârșitul. „Dacă după meciul cu Petrolul nu se așează lucrurile, este clar că nu mai putem continua”

 

ACS SR Municipal a mai jucat un meci amical, 0-5 cu Chindia Târgoviște pe Stadionul „Carpați” (detalii aici: ACS SR BRAȘOV. Înfrângere la scor!!!), însă lucrurile nu se îndreaptă spre o rezolvare pentru gruparea de la poalele Tâmpei.

La finalul duelului, antrenorul Florin Stângă a anunțat chiar sfârșitul, dacă nu se va întâmpla un miracol până joi.

„Nici eu nu știu pentru ce facem amicalele acestea și pentru ce ne antrenăm. Eu am făcut tot ce a depins de mine ca această echipă să supraviețuiască. Am luat și meciurile acestea cu echipe puternice, pentru a arăta că această grupare are suporteri și că merită să meargă înainte. Eu pot să spun doar că, dacă ar fi stabilitate, mulți jucători ar veni cu drag la această echipă. Nu știu de ce nu se întâmplă ceva. Nu știu dacă ne vom înscrie în sezonul viitor al Ligii 3. Să treacă și meciul cu Petrolul și, dacă nici atunci nu se așează lucrurile, este clar că nu mai putem continua. Nu văd nici un sens, nici un viitor în aceste condiții”, a spus Florin Stângă.

Testul cu Petrolul Ploiești este programat joi, de la ora 18.00, pe „Tineretului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare