Sport

ACS SR BRAȘOV. Remiză fără goluri în ultimul test

 

Cele două formații brașovene din Liga 3, ACS SR Municipal și Olimpic Cetate Râșnov, au remizat în această seară, 0-0, pe „Tineretului”, în ultima partidă amicală din această vară. 

La mijlocul săptămânii viitoare, cele două vor debuta în Cupa României.

 

„A fost un meci bun de pregătire. În prima repriză, am ratat trei ocazii unu contra unu cu portarul advers. Partea a doua a fost echilibrată, iar ambele formații au avut șanse de a marca. Sunt mulțumit, suferim încă la finalizare, dar cred că vom fi bine până la startul sezonului. Eu sunt optimist. Cei din conducere au promis că totul se va rezolva. Mă bucur că au revenit copiii de la Tâmpa. Sper că Marian Cristescu și Romeo Surdu vor veni și ei alături de noi. Vor fi colaboratorii mei, dar și jucători. Am nevoie de ei, sper că vor veni și împreună să readucem Brașovul pe harta fotbalului românesc. Toți vom fi «principali» și toți vom fi «secunzi», este mai puțin important acest lucru. Împreună putem lucra cu acești copii și putem forma o echipă frumoasă. Obiectivul nostru este să îi creștem pe acești tineri. Avem nevoie de sprijin și de încredere. Seria este una foarte grea, cu echipe cu bugete net superioare. Chiar dacă situația nu ne permite să ne luptăm pentru promovare, eu sunt convins că vom avea un cuvânt de spus și nu vom fi în zona retrogradării”, a menționat tehnicianul „galben-negrilor”, Florin Stângă.

„A fost un meci frumos, cu ocazii de gol. Au fost două reprize diametral opuse, prima dominată de cei de la ACS SR, a doua în care noi ne-am impus jocul. O partidă echilibrată și un rezultat echitabil. Pentru noi s-a terminat o primă perioadă de pregătire. Urmează meciul din Cupa României și încă două săptămâni în care mai avem de lucru, pentru a arăta bine la prima etapă a sezonului. Nu vom mai juca nici un amical. Nu vreau să riscăm accidentări și acestea pot apărea în astfel de meciuri”, a declarat antrenorul râșnovnenilor, Florin Dârvăreanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare