Sport

ACS „SR” BRAŞOV. Posibil transfer al unui jucător cu meciuri în Liga 1!!! Alte noutăţi…

 

ACS „SR” Municipal Braşov, echipă care sâmbătă debutează în Liga 3 întâlnind FC Pucioasa pe teren propriu în prima etapă din seria a treia, ar putea perfecta un transfer important pe ultima sută de metri.

Este vorba de fundaşul stânga braşovean Florin Dumbravă, în vârstă de 23 de ani, în prezent legitimat la ACS Poli Timişoara, în eşalonul secund. El ar vrea să plece de la gruparea de pe Bega, situaţia de acolo, cu intrarea în insolvenţă şi cu demisia  antrenorului Ionel Ganea, fiind una incertă.

„Dacă Dumbravă devine jucător liber de contract, îl vom lua”, ne-a declarat Paul Enache, managerul sportiv al ACS „SR” Municipal Braşov.

În sezonul trecut, Florin Dumbravă a evoluat la Sepsi Sf. Gheorghe, având 11 partide bifate în Liga 1.

De asemenea, la formaţia „galben-neagră” este posibil să vină şi un atacant U20.

Altfel, conducerea ACS „SR” Municipal îi mulţumeşte lui Marian Brescan, creditorul principal al SC FC Braşov SA (intrată în procedură de faliment), întrucât şi-a dat acordul pentru ca echipa antrenată de Florin Stângă să susţină meciurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii 3 pe Stadionul „Tineretului”: „Ne bucurăm că a făcut acest lucru în interesul fotbalului braşovean”.

În încheiere, Paul Enache a relatat cu privire la Petre Lucian (care a fost, în Liga 4, antrenor şi ulterior director tehnic la formaţia „galben-neagră”) următoarele: „Petre Lucian are catedră la CSS Braşovia. În plus, este reprezentantul Federaţiei Române de Fotbal, în privinţa selecţiei juniorilor, pe zona Transilvania. În concepţia mea, un antrenor trebuie să fie dedicat 8 ore pe zi muncii ce o desfăşoară. Îi recomand să lase la o parte discuţiile neprincipiale şi să-şi vadă de activitatea sa”.

Foto Florin Dumbravă: acspoli.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare