Sport

ACS RALPH Brașov se apropie de calificare 1-8 în Liga 1 baschet masculin

Echipa locală de baschet masculin a disputat ieri penultimul meci în deplasare, la Gheorgheni, înainte de calificările în 1-8. Echipa antrenată de Roșu Eugen a reușit să termine meciul cu scorul 82-74 pentru echipa brașoveană. 

A fost un meci cu mult suspans. De-a lungul jocului, echipa Brașovului a fost condusă și cu 13 puncte, însă antrenorul Roșu Eugen a reușit să redreseze sportivii încât să obțină victoria. 

La acest moment, ACS RALPH Brașov se află pe locul 4 Grupa A în clasamentul publicat pe pagina Federației Române de Baschet. 

Ce urmează mai departe în L1BM?

ACS RALPH Brașov mai are de jucat acasă un meci din această fază 1, în acest week-end, la Sala Sporturilor, cu CSM CSU Oradea 2. 

După finalul fazei 1, se vor califica mai departe în faza 2 doar primele patru echipe din fiecare grupă. La acest moment, există două grupe de Liga 1 baschet masculin. 

Iar din faza 2 merg mai departe în finală, doar primele 4 echipe, fără sateliți. Iar din aceștia primii doi din faza finală au dreptul să joace sezonul următor în Liga Națională.

Menționăm că în baschet nu se poate juca direct în Liga Națională, ci doar jucând în Liga 1 și obținând unul din cele două locuri. 

Clasamentele arată așa: 

Grupa A

1. CSM Corona Brașov

2. CS Vâlcea 1924 Rm Vâlcea

3. BC CSU Sibiu 2

4. ACS Ralph Brașov

5. CS Universitatea Cluj-Napoca

6. CSM CSU Oradea 2

7. CSS VSK Gheorgheni

Grupa B

1. CS Politehnica lași

2. ABC Laguna București 2

3. CS Agronomia București

4. CS Universitatea Craiova

5. CS Universitar Ploiești

6. ACS Stomart lași

7. ACS CNAV Eagles București

Cine sunt echipele cu sateliți din cele două grupe? 

BC CSU SIBIU 2

CSM CSU Oradea 2

ABC Laguna București 2

| MyTex.ro
ACS RALPH Brașov se apropie de calificare 1-8 în Liga 1 baschet masculin 10

Brașovul nu a mai avut demult echipă în Liga 1 baschet masculin. ACS RALPH Brașov și-a făcut prezența în această liga încă din sezonul trecut. Față de anul trecut, aceasta a evoluat foarte mult, deși pe plan local problemele se țin scai de ea. Așa cum observăm pe pagina clubului de facebook, ACS RALPH Brașov nu și-a primit banii de pe proiectul sportiv asumat de Primăria Brașov și nu are în prezent sală de antrenament pentru seniorii și juniorii clubului. Trist pentru cluburile brașovene care luptă pentru performanță! 

Puteți urmări postările pe facebook ale Club Sportiv Ralph și programările pentru viitoarele meciuri!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare