Sport

ACS Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș, primele două semifinaliste ale Cupei Ligii

 

ACS Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș sunt primele echipe calificate în semifinalele Cupei Ligii după ce au învins Concordia Chiajna, respectiv CFR Cluj. Bănățenii au trecut cu scorul de 2-1 de Chiajna, Artean și Croitoru aducând victoria gazdelor, în timp ce pentru ilfoveni a marcat Albu.
Și Târgu Mureș s-a calificat în penultimul act al Cupei Ligii după ce a învins-o pe CFR Cluj la loviturile de departajare. Mureșenii au deschis scorul în minutul 64 prin Kuku, însă ardelenii au egalat în minutul 84 prin Bud. CFR a dominat prelungirile, dar nici una dintre formații nu a reușit să marcheze golul decisiv, astfel că echipa lui Dan Alexa a reușit să se impună la penalty-uri, scor 5-4.
În semifinale, ASA o va înfrunta pe ACS Poli Timișoara, meciurile fiind programate în dublă manșă, pe 21-22 decembrie, respectiv 1-2 martie 2017.
Cupa Ligii continuă și azi cu meciul dintre FC Botoșani-Steaua, în timp ce partida dintre Astra și Dinamo a fost amânată la solicitarea antrenorului din Ștefan Cel Mare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare