Sport

ACERBIS rămâne partener tehnic al SR BRAŞOV

  • acerbis_2.jpg
 

Colaborarea dintre SR Braşov şi firma Acerbis va continua şi în sezonul viitor.

Astfel, Acerbis, care a fost lângă echipă încă de la înfiinţare, va rămâne partener tehnic al „galben-negrilor”.

Deşi a trimis o scrisoare în care a transmis că doreşte încetarea colaborării din cauza situaţiei incerte, după o discuţie cu noul manager general, Davide Zapavigna, patronul DPlay Sport, unic importator Acerbis în România, a decis să contiunue parteneriatul.

„Eu am fost ultimul sponsor tehnic al echipei FC Braşov şi mă bucur că voi continua ca şi partener al SR Braşov. Am vrut să mă opresc, dar am văzut că lucrurile s-au îndreptat, că s-a format o echipă puternică şi am decis să continuăm acest parteneriat”, a menţionat Davide Zapavigna.

„Davide a fost mereu alături de noi şi mă bucur că parteneriatul va continua. Am fost şi eu la întâlnirea pe care noua conducere a avut-o cu el. Mă bucur că, după schimbările care s-au produs, lucrurile încep să se aşeze şi ne vom putea concentra pe meciuri”, a comentat şi căpitanul grupării SR Braşov, Horia Popa.

Lansarea oficială a noului echipament va avea loc pe 1 octombrie, iar fanii îl vor putea achiziţiona atât de la noul sediu al clubului, situat la Duplex 2, cât şi de la sediul Acerbis. Se va discuta şi cu alte societăţi pentru comercializarea noului echipament.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button