Sport

ACCIDENTARE în coborârea de antrenament de la Kitzbühel!!! Şi Ioan Achiriloaie e prezent în staţiunea austriacă…

 

Schiorul alpin norvegian Kjetil Jansrud (foto: L’Equipe) şi-a fracturat două degete de la mâna stângă marţi, după ce a căzut în primul antrenament oficial pentru coborârea infernală de la Kitzbühel, contând pentru Cupa Mondială, programată sâmbătă.

În vârstă de 33 de ani, Jansrud – care a câştigat mitica probă de viteză de pe pârtia Streif în 2015 – a fost operat în aceeaşi zi în Austria, astfel că participarea sa la Mondialele de schi alpin de la Are (Suedia), începând din 6 februarie, este incertă.

Austriacul Matthias Mayer a obţinut cel mai bun timp în primul antrenament oficial pentru proba de coborâre de la Kitzbühel – 1.57.44. Înscris pe listă, Ioan Valeriu Achiriloaie, sportiv legitimat la Corona Braşov, n-a luat startul.

Al doilea antrenament oficial pentru coborârea de la Kitzbühel va avea loc joi.

Altfel, Achiriloaie a participat, în data de 21 ianuarie, tot la Kitzbühel, într-un concurs de coborâre contând pentru Cupa Europei. El a terminat ultimul, al 55-lea, la 7.28 de secunde în spatele învingătorului, austriacul Daniel Danklmaier – 1.21.19.

CITEŞTE ŞI: BRAȘOV. Ania Caill, locul 30 în coborârea din Cupa Europei de la Val Di Fassa

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare