Sport

Accidentare HORROR!!! Produsă de…

 

Într-o scrisoare deschisă publicată de echipa sa, Movistar, rutierul spaniol Francesco Ventoso a confirmat că accidentarea sa (o plagă profundă pe tibia stângă), pentru care a fost internat într-un spital din Valenciennes, a fost provocată de o frână de disc, o noutate aflată în fază experimentală care a fost permisă de Uniunea Ciclistă Internațională (UCI).

„În cursa Paris – Roubaix, doar două echipe au testat frâna de disc”, a notat Ventoso, precizând că belgianul Nicolas Maes (Etixx) s-a urcat după el în ambulanță, spunându-i că, de asemenea, a fost victima acestei noutăți, însă nu așa de grav.

„Ce s-ar întâmpla dacă 198 de concurenți aflați în pluton ar utiliza frâna de disc?”, s-a întrebat retoric spaniolul, conchizând: „Am avut noroc. Mi-am pierdut doar puțin mușchi și piele. Dar dacă discul ar fi atins artera jugulară sau femurală… Nici nu vreau să-mi imaginez”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare