Sport

Academia de fotbal Kids Tâmpa, în topul FRF şi în 2024

Academia de fotbal Kids Tâmpa, în topul FRF. Clubul Kids Tâmpa Brașov ocupă locul 14 în topul academiilor realizat în acest an de Federația Română de Fotbal.

Academia de fotbal Kids Tâmpa, în topul FRF. Totodată, clubul este singurul care va avea echipe la toate categoriile de vârstă, U13 (2012), U14 (2011), U15 (2010), U16 (2009), U17 (2008) și Tineret (2007) în Liga Elitelor.

Academia de fotbal Kids Tâmpa, în topul FRF. Procedura de evaluare a cluburilor și academiilor de fotbal din România, acoperă șapte domenii fundamentale pentru performanță în fotbalul juvenil, fiecare cu mai multe categorii, după cum urmează: strategie și filosofie – 10,5%, echipe și jucători – 12,7%, staff tehnic – 19,5%, staff suport – 7,1%, antrenamente și meciuri – 9,2%, infrastructură și facilități – 20,5%, rezultate – 20,5%.

Academia de fotbal Kids Tâmpa. „Mă bucur să fim și în acest an singura academie de fotbal din Brașov, clasificată de federație, într-un top al academiilor de fotbal din țară. De asemenea, sunt fericit să fiu iar în situația de a mulțumi tuturor antrenorilor care muncesc zi de zi în bazele sportive în care ne desfășurăm activitatea. Datorită lor, Kids Tâmpa este în acest moment, singurul club care menține fotbalul juvenil brașovean, în Liga Elitelor. Știam că recunoașterea de anul trecut din partea federației, ne obliga să fim la fel de buni în ceea ce facem, iar faptul că suntem pe un onorant loc 14 din 124 școli de fotbal din țară, ne confirmă că facem bine ce facem și suntem deciși să o ținem tot așa. De asemenea, trebuie să recunosc, este un sentiment de mândrie să fim singurul club din Brașov, care participă în Liga Elitelor la toate categoriile competiției. Acest lucru este o mare realizare pentru noi și ceva benefic pentru tinerii brașoveni care vor să joace fotbal în cea mai importantă competiție din fotbalul juvenil și singura din care se face selecția pentru loturile naționale ale României”, a declarat președintele clubului Kids Tâmpa, Adrian Zahariea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button