Sport

A vămuit și Brașovul?!…

 

S-a declanșat războiul verbal între cei doi Dinu din fotbalul românesc, „Mister” Cornel și „Vamă” Gheorghe. Sunt lovituri năpraznice de ambele părți, dezvelind crâmpeie ale trecutului întunecat, ceaușist, al ambilor.

Cornel Dinu are exercițiu în a ataca furibund, el nedându-se la o parte din a-l face K.O. și pe unul dintre cei mai dragi fini ai săi, Țălnar, care, conștient că nu-i poate face nicicum față discursului „Procurorului”, s-a încuiat în cetatea sa luxuriantă din Alba Iulia. Interesant este că nici unul dintre cei vizați de „fulgerele” analistului de la Telekom Sport n-a îndrăznit să-l acționeze în judecată, deși Prodanca a amenințat în dese rânduri acest lucru, după ce „Reghe” fusese asociat cu mafia sârbă a pariurilor de prin Germania.

De partea lui „Mister”, deținător al unor informații securistice de mare efect, este Ionel Culina, ofițerul de presă al FC Dinamo, care l-a făcut praf pe „Vamă”, devenit de curând președinte la Dunărea Călărași, printr-o postare pe contul său de Facebook: „Ai rămas o ghenă, un tomberon, o rigolă a fotbalului! Știi foarte bine că există un singur Dinu în fotbalul românesc: Cornel! Vinzi invitații prin Herăstrău, i-ai mușcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat două cluburi în România, Rapidul și Brașovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiționat (din 29 aprilie până în 20 august 2015), la Tg. Mureș ești acuzat că ai furat banii de înmormântare pentru bunica amărâtului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost ușchit mai repede decât intră știuca-n linguriță! Și-acum, ce crezi? Dunărea se teme de tine că rămâne fără pește! Mă faci nespălat când îți pute barba pentru 300 de euro pe emisiune (la Digi Sport – n.a.) și vrei să intru în direct cu tine? Viitorul fotbalului nu este al tău, golanule!”.

Printre altele, ar fi interesant de aflat câți bani a încasat Dinu Gheorghe în perioada în care dicta la FC Brașov și dacă a sifonat ceva în interes personal (poate Ioan Neculaie – ieșit din casta fotbalistică mioritică – ar face niscaiva dezvăluiri), pentru ca microbiștii să știe dacă a pus și el o cărămidă, două, la falimentul grupării „stegare”. De asemenea, sunt destule cazuri de jucători care au vorbit, cu jumătate de gură și până acum neoficial, despre practicile… (ne)sportive ale lui „Vamă”, mai cameleonic decât Romică Pașcu, „Pinalti”, Chivorchian și Jean Pădureanu, figuri de ceară în muzeul defunctei cooperative, la un loc.

CITEȘTE ȘI: ATAC la „Vamă”!!! Acuze privind Brașovul!!! Portarul Iacob, și el vizat!!! Dinu Gheorghe, comparat cu…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare