Sport

A murit la doar 48 de ani un fost campion mondial

 

Federația Română de kaiac-canoe anunță dispariția lui Grigore Obreja, fost campion mondial la canoe în 1994. care are în palmares și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 1996, în proba C2 pe o distanță de 500 de metri. A fost campion al României de 33 de ori și se stabilise în Franța după retragerea din activitate, unde a devenit antrenor și a pregătit grupe de copii la clubul AS Mantaise, scrie digisport.ro.
Grigore Obreja a decedat la vârsta de 48 de ani, după ce suferit, în ultima perioadă, de o boală incurabilă.
Federaţia Română de kaiac-canoe anunţă cu mare regret trecerea în nefiinţă a fostului canoist Grigore Obreja. Ca rezultate, Grigore Obreja a fost campion mondial în 1994 (Mexic), a obţinut locul 3 la Jocurile Olimpice în 1996 (Atlanta) în C2 pe 500 m. Incinerarea va avea loc vineri, 3 iunie, în Franţa, unde Grigore Obreja era stabilit. Federaţia Română de kaiac-canoe transmite condoleanţe familiei şi celor care l-au cunoscut pe fostul mare sportiv. Dumnezeul să-l odihnească”, a scris Federația Română de kaiac-canoe într-un comunicat postat pe site-ul oficial.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button