Sport

A jucat la FC BRAȘOV, acum se va duela cu Messi și Cristiano Ronaldo. Un fost „STEGAR” merge la o echipă importantă din La Liga

  • ganea_8.jpg
  • ganea1_2.jpg
 

Un fost „stegar” va face un pas important în carieră, urmând să meargă în puternicul campionat al Spaniei, La Liga. Este vorba despre Cristi Ganea, care a jucat pentru FC Brașov în 2015, fiind transferat mai apoi de Viitorul.

Conform Digi Sport, campioana României a acceptat oferta de un milion de euro făcută de Athletic Bilbao pentru Ganea.

„Orice jucător îşi doreşte la mai bine, într-un campionat mai puternic. Viaţa de fotbalist este una scurtă şi am şi eu o vârstă la care cred că ar trebui să plec. Multă lume spune că nu pot să joc la Bilbao, dar eu pot să joc acolo pentru că îndeplinesc un anumit criteriu. Nu vreau să vorbesc mai multe, dar pot să joc acolo. Nu pot să spun care este acel criteriu, dar eu am jucat pentru ei. Sunt mai multe lucruri care mă leagă de ei. Eu cred că Spania este del mai puternic campionat. Ar fi o onoare pentru mine să joc acolo, dar degeaba vorbim dacă momentan nu este nimic. Eu trebuie să demonstrez în continuare că sunt bun”, declara în urmă cu câteva zile Ganea.

După cum se știe, la Athletic Bilbao pot evolua doar jucători din Țara Bascilor, loc unde Ganea a crescut, jucând chiar la o formație de juniori din respetiva regiune.

În La Liga, Bilbao ocupă poziția a opta, cu 24 puncte, la patru lungimi de locurile de „Europa League”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare