Sport

A început la BRAȘOV, iar acum e la un pas de o PERFORMANȚĂ SENZAȚIONALĂ!!!

  • lucescu_23.jpg
 

A venit ca portar la FC Brașov, iar Iosif Kovacs, fostul conducător al „stegarilor” – plecat mult prea repede dintre noi, i-a propus să devină antrenor principal. A început greoi în noul job, la un moment dat chiar a vrut să renunțe, dar a fost încurajat, i s-a dat credit și…

Apoi, a trecut, frumos, pe la Rapidul UEFAntastic, a avut și o experiență ca selecționer al primei reprezentative de fotbal a României, a reușit eventul în Grecia cu PAOK Salonic, dar acum este aproape să dea lovitura carierei…

Antrenorul Răzvan Lucescu (foto 2) a făcut un pas important cu Al-Hilal Riyadh, echipa sa, pentru câștigarea Ligii Campionilor Asiei.

Astăzi, în primul meci al finalei, disputat în capitala Arabiei Saudite, gazdele s-au impus cu 1-0 în fața celor de la Urawa Red Diamonds, grație reușitei lui Carillo din minutul 60, iar zecile de mii de fani „albaștri” speră ca duminică, 24 noiembrie, după disputa retur, Al-Hilal să intre în posesia prețiosului și râvnitului trofeu.

CITEȘTE ȘI: Mersul pe sârmă al lui Răzvan Lucescu

Foto: Al-Hilal Riyadh Facebook


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare