Sport

A doua condamnare în scandalul de corupție din cadrul FIFA

 

Fostul secretar general al federaţiei din Insulele Cayman, Costas Takkas, a fost condamnat la 15 luni de închisoare în scandalul de corupţie din cadrul FIFA, potrivit news.ro. În vârstă de 60 de ani, britanicul este al doilea condamnat în scandalul de la FIFA, primul fiind Hector Trujillo, un fost responsabil al federaţiei din Guatemala, care a primit opt luni de închisoare. Takkas va petrece doar trei luni în închisoare la New York, înainte de a fi trimis în Insulele Cayman. Judecătorul Pamela Chen a ţinut cont că Takkas a petrecut 10 luni în detenţie în Elveţia după arestarea din mai 2015, de la Zurich, înainte de a fi extrădat în SUA, în martie 2016. În mai, Takkas a pledat vinovat pentru complicitate la spălare de bani, el recunoscând că a negociat, primit şi transmis mită de trei milioane de dolari fostului preşedinte al Concacaf, Jeffrey Webb.
Webb îşi aşteaptă sentinţa la 24 ianuarie. În procesul de corupţie din cadrul FIFA au fost puse sub acuzare 40 de persoane.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare