Sport

900 de majorete se vor întrece la Râșnov

 

Cea de-a X-a ediție a Campionatului Național de Majorete va avea loc pe 13 mai la Râșnov. Evenimentul va reuni 57 de echipe, fiind așteptați la Râșnov circa 900 de copii. Anul acesta au fost introduse secțiuni noi de concurs și categorii de vârstă, iar limitele de timp pentru echipe au fost schimbate.

Campionatul este organizat de Asociația de Majorete din România, Asociația Club Sportiv Olimpic Cetate Râșnov și Primăria Râșnov.

„Am susținut încă de la început evoluția acestui nou sport la noi în oraș, cât am fost președintele Clubului Sportiv Olimpic Cetate Râşnov, şi le voi rămâne alături şi pe viitor. Mă bucur că secţia noastră de cheerleading are peste 50 de copii din Râşnov pe 3 categorii de vârstă şi se pare că din ce în ce mai mulţi vor să facă pasul spre acest sport interesant” a declarat viceprimarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu.

„Sunt bucuros că din nou am avut susţinerea Primăriei şi a Consiliului Local pentru a organiza acest frumos spectacol de culoare şi mişcare la noi în oraş. Sper ca vremea să ţină cu noi să nu fim nevoiţi să fugim la Sala Sporturilor din Braşov” a spus Cătălin Nan, organizatorul evenimentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare