Sport

90 de echipaje la Raliul Brașovului

 

În mod tradițional, Campionatul Național de Raliuri se deschide sub Tâmpa, în acest an Raliul Brașovului fiind programat în week-end-ul 23-25 martie.

Vineri, după shakedown-ul de la Râșnov, la ora 20.00 va avea loc startul festiv, în Piața Sfatului. Sâmbătă sunt programate cinci probe speciale, de două ori Brașov – Poiana Brașov și Râșnov – Pârâul Rece, dar și Brașov Rally Show. Apoi, duminică vor avea loc ultimele cinci speciale, Babarunca, Cheia, Poiana Brașov – Râșnov, Râșnov – Pârâul Rece și Poiana Brașov – Power Stage.

La start vor fi 90 de echipaje, lupta pentru trofeu urmând să se dea între mașinile R5 de clasa 2. Vicecampionul național, brașoveanul Dan Gârtofan, va merge din nou cu Skoda Fabia R5, același material de concurs având și Titi Aur, care revine în CNR, dar și Vali Porcișteanu. Simone Tempestini va merge pe Citroen DS3 R5, iar campionul național en-titre, Bogdan Marișca, va concura pe Ford Fiesta R5, mașină pe care o vor folosi și Sorin Badea, Mihai Manole și Cătălin Grigoriu.

Citiţi şi:

BRAŞOV. Restricţii de circulaţie pe diferite tronsoane ale DN 1A, DN 1E și DN 73A


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button