Sport

4 jucătoare vin la Corona Brașov de la SCM Craiova

4 jucătoare vin la Corona Brașov de la SCM Craiova.

Conform sportuldoljean.ro, acestea sunt Cristina Burcea-Zamfir, Bianca Curmenț, Katarina Krpež Šlezak și Patricia Ghețu.

4 jucătoare vin la Corona Brașov de la SCM Craiova

De asemenea, așa cum am mai anunțat, din sezonul viitor, Bogdan Burcea va fi antrenorul echipei de handbal Corona Brașov. Acum circa două luni, el a fost demis de la gruparea olteană, în urma unui șir de rezultate negative. E sigur că Burcea le va ține pumnii strânși „galben-albastrelor” pentru a câștiga partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu SCM Rm. Vâlcea și a scăpa de emoțiile barajului pentru menținerea în Liga Națională.

Așa cum am mai anunțat, la Corona Brașov vor sosi în vară și două handbaliste de la Dunărea Brăila, brazilianca Larissa Fais Munhoz Araújo și sârboaica Jelena Lavko – Detalii, AICI.

Rămâne de văzut ce alte jucătoare vor mai fi transferate de Corona Brașov pentru sezonul 2024-2025 și cine va părăsi actualul lot.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button