Sport

300 de membri ai clubului Corona participă la a cincea ediție a Maratonului Internațional Brașov!

 

Clubul Sportiv Corona se alătură, și în acest an, Maratonului Internațional Brașov (25 şi 26 mai) și susține stilul activ și sănătos de viață cu nu mai puțin de 300 de participanți.

Pentru al doilea an consecutiv, Corona Braşov, unul dintre cele mai importante cluburi sportive din oraş, participă la competiție cu sportivi de la toate secţiile: handbal, hochei, polo, patinaj viteză, patinaj artistic, nataţie, scrimă şi, nu în ultimul rând, fotbal. Mai mult, la fel ca şi anul trecut, în cursă se vor înscrie şi antrenorii clubului.

„Am fost încântaţi de participarea de anul trecut şi, în mod firesc, ne-am alăturat evenimentului şi în acest an. E ceva normal să întorci comunităţii ceea ce ea îţi oferă, astfel că în mod sigur ne vom afla la startul maratonului cu un număr mare de sportivi care nu se află angrenați în competiţii la acel moment”, a declarat Liviu Dragomir, preşedintele clubului Corona Braşov.

La Maratonul Internațional Brașov, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for internațional din domeniu, participă sportivi cu vârste cuprinse între 6 și 90 ani. Competiția cuprinde opt curse, pe distanțe diferite: maraton 42 km, semimaraton 21 km, cursa de 10,7 km și cursele populare de 2,5 km și 5,7 km (necompetitivă și necronometrată, ce este organizată în scop caritabil), team run 4×10.7 km și curse pentru copii între 6-14 ani, precum și Crosul Universitar.

La toate cursele, primii clasați la masculin, feminin în cursele competitive și în funcție de categoriile de vârstă vor fi premiați financiar, dar și cu diplome, cupe, produse și servicii sportive, iar toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button