Sport

2 recorduri mondiale la Brașov

2 recorduri mondiale la Brașov – au anunțat organizatorii evenimentului Brașov Running Festival.

2 recorduri mondiale la Brașov. Acestea au fost stabilite în cadrul probei feminine pe șosea tRUNsylvania 10K. Agnes Ngetich a terminat cursa în timpul record de 29.24, obținând în același timp și un record la rezultatele intermediare, 14:25.

Sezonul de alergare rutieră de toamnă a demarat în trombă, Agnes Ngetich stabilind un record mondial în proba de 10 km femei. Tânăra de 22 de ani din Kenya a depășit confortabil performanța de 30.01, stabilită de regretata Agnes Tirop la Herzogenaurach în 2021”, a relatat și publicația Athletics Weekly.

Ngetich a câștigat medalia de bronz la Campionatele Mondiale de cros din Australia, în luna martie.

După ce a stabilit recordul probei de 10 km, sportiva din Kenya a declarat: „Am început anul cu World Cross, care a fost perfect, așa că am vrut să închei sezonul cu un rezultat la înălțime”.

În proba masculină tRUNsylvania 10K, 9 atleți au terminat cursa n mai puțin de 28 de minute, iar Weldon Langat, câștigătorul, și-a doborât recordul personal, cu un timp de 27.05.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare