Sport

10 cartonașe roșii într-un derby brazilian

 

Un meci din campionatul statului brazilian Bahia a fost oprit de arbitru după ce a arătat 10 cartonașe roșii ca urmare a unor incidente grave. Duelul dintre Vitoria și Bahia s-a transformat într-unul de K1 în minutul 50. Vinicius a înscris din penalty pentru oaspeți, însă modul în care s-a bucurat după gol nu a fost pe placul portarului Fernando. Acesta din urmă l-a tras agresiv de tricou pe jucătorul advers, în meleu au intervenit alți fotbaliști, iar pumnii și picioarele au început să se împartă cu dărnicie.
Un sfert de oră a durat până când jucătorii au fost potoliți, iar la final arbitrul a arătat 8 cartonase roșii, trei pentru Vitoria și cinci pentru Bahia, inclusiv trei oameni de pe banca de rezerve. Incidentele nu s-au oprit aici, iar după câteva minute de la reluarea partidei alți doi jucători de la Vitoria au fost eliminați. După ce gazdele au rămas cu numai șase fotbaliști pe teren arbitrul a fluierat finalul jocului, Bahia urmând a câștiga la „masa verde”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button