Sănătate

Un medic din Brașov le va oferi consultații stomatologice gratuite copiilor din familii nevoiașe, în Victoria

Un medic din Brașov le va oferi consultații stomatologice gratuite copiilor din familii nevoiașe, în Victoria. Se pot face programări la numărul de telefon 0734737888 – duminica, între orele 18.00 și 20.00.

„Vă aduc la cunoștință faptul că vom avea în orașul nostru un bun stomatolog voluntar doar pentru copii.
Ozana Curpen s-a născut în Victoria, a făcut studiile la Liceul Teoretic Ion Codru Drăgușanu și e absolventă a Facultății de Medicină, profilul Stomatologie. A urmat profesia mamei sale, Sanda Bărbat, care a lucrat cu responsabilitate ani mulți la un cabinet stomatologic din orașul nostru.


Cu aceeași dăruire, ca mama sa, Ozana lucrează în Brașov, unde e foarte apreciată.  Pe această tânără generoasă, empatică, implicată, afectuoasă, vrem s-o primim, cu drag, la cabinetul stomatologic din Victoria.  
Va oferi consultații gratuite copiilor ai căror părinți au probleme financiare. Așa cum a fost conștiincioasă în anii de studiu, așa e și la locul de muncă. Lucrează atât de delicat încât copiii vor veni fără frică și vor înțelege cât de importantă e sănătatea orală. Cred că părinții vor fi mulțumiți de serviciile făcute cu atâta generozitate.
Mulțumesc din suflet pentru gândul cel bun al Ozanei, care va face atât de mult bine celor din orașul ei drag.
Te iubesc mult, prietenă dragă !
Asta este adevărata Victorie!
Programări la nr de telefon 0734737888 -duminica intre orele 18-20″, a scris Camelia Bertea, primarul orașului Victoria, din județul Brașov, pe contul ei de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button