Sănătate

Un bărbat se îmbată dacă MĂNÂNCĂ câţiva cartofi!

 

Rudele şi prietenii unui bărbat erau convinşi că acesta era alcoolic şi că bea pe ascuns. Motivul? Din când în când bărbatul era beat şi nu recunoştea că ar fi băut în secret. E vorba de americanul Nick Hess din Columbus, Ohio. S-a descoperit ulterior că acesta are un sindrom rar. Carbohidraţii fermentează rapid în stomacul lui şi se transformă în alcool, informează mirror.co.uk, şi acest lucru se întâmplă mai ales când mănâncă cartofi.

Până ca medicii să îi pună un diagnostic, soţia lui, Karen Hess, era convinsă că el bea pe ascuns. Într-o zi l-a filmat, după masă, cum se bâlbăia şi se împleticea. Bărbatul nu îşi amintea nimic şi nu a crezut-o, până nu a văzut filmarea. „Prima oară când m-a acuzat că sunt beat, deşi nu băusem, am crezut că e nebună. Dar apoi prietenii şi familia mi-au spus că poate beau pe ascuns şi că sunt un alcoolic“, a mărturisit acesta. Acum, bărbatul are o dietă din care sunt excluşi cartofii şi ia medicamente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button