Sănătate

Româncă decedată la câteva ore după ce a făcut un RMN

O româncă de 54 de ani a murit la câteva ore după ce și-a făcut un RMN, la o clinică privată din Italia. Femeia a efectuat investigația imagistică la o clinică privată din Cosenza. După terminarea procedurii, femeia s-a întors la domiciliul său din Corigliano Rossano, unde, după aproximativ șase ore, inima ei a încetat să mai bată.


Parchetul din Castrovillari, regiunea Calabria, a deschis o anchetă. Autoritățile judiciare încearcă să clarifice cauzele exacte ale decesului. Patru medici sunt în atenția anchetatorilor, după decesul româncei. A fost dispusă efectuarea unei autopsii.


Scopul este de a clarifica circumstanțele decesului și de a stabili dacă există o legătură directă între administrarea substanței de contrast și deces sau dacă moartea femeii a survenit din alte cauze, potrivit Rotalianul, care citează lacnews24.it.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare