Sănătate

Răceala, tratată cu… sex / Ce expert recomandă metoda

Răceala…

Un medic britanic îndeamnă la tratarea răcelii cu sex.
Expertul în vaccinuri împotriva răcelii și gripei, Phil Sizer, le-a oferit sfaturi britanicilor, care sunt adesea răciți iarna, recomandând inclusiv să aibă relații intime, pentru a întări imunitatea, scrie Mirror.


Activitatea sexuală nu numai că rezolvă temporar problema congestiei nazale, ci și crește producția de imunoglobuline A, care întăresc sistemul imunitar, conform medicului.


„Putem sprijini sistemul nostru imunitar natural să lupte împotriva acestor viruși printr-o dietă sănătoasă, prin activitate fizică – indiferent de forma pe care ar putea-o lua – și prin vaccinare”, a concluzionat dr. Sizer.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Tif
3 luni în urmă

În ceea ce privește viața mea de cuplu, consider că sinceritatea și deschiderea sunt fundamentale. Prefer să vorbesc deschis cu partenerul meu despre preferințele mele pentru conținutul https://ro.pornvideos.xxx/ pentru adulți, deoarece cred că comunicarea deschisă contribuie la o mai bună… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 3 luni în urmă de către Tif
Back to top button