Sănătate

Premierul Mihai Tudose vrea un proiect de reducere a birocrației în domeniul sănătății

 

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, astăzi, ministrului Sănătății, Florian Bodog, să pregătească un proiect „închegat” pentru „reducerea birocrației” în domeniul sănătății.

„Și vă rog frumos cât de curând – hai să spunem două săptămâni – și un proiect pe care să ni-l prezentați, închegat, de reducere a birocrației în acest sens. Nu se poate ca cineva care este la tratament în străinătate să fie nevoit să vină în țară ca să demonstreze dincolo că e bolnav”, a declarat Mihai Tudose la începutul ședinței de Guvern.

Totodată, şeful Executivului a spus că ceea ce „se întâmplă acum pe anumite zone în Ministerul Sănătății, cred că ar putea să facă obiectul unor structuri din Ministerul Sănătății – psihiatrie, chestii de genul ăsta”.

Recent, în spațiul public a fost prezentat cazul prezentatoarei TV Magda Vasiliu, al cărei fiu urmează un tratament în străinătate și care s-a confruntat cu birocrația din sistemul medical românesc. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button