Sănătate

Mâncarea fast food, recomandată de un nutriționist

Mâncarea fast food, recomandată de un nutriționist…

Mâncarea fast-food nu trebuie scoasă din alimentație, ci trebuie doar consumată în cantități moderate, crede Angie Kasabie, un cunoscut nutriționist din Bulgaria, citat de stirileprotv.ro.


„Chiar dacă nu este benefică, corpul trebuie să-și dezvolte imunitatea împotriva sa. Interzicerea totală nu este recomandată, deoarece corpul va simți astfel o poftă sporită pentru fast-food”, spune Kasabie, care a creat prima companie din Bulgaria specializată în nutriție sănătoasă.


Potrivit specialistului, dietele pe termen scurt cu obiective specifice de pierdere în greutate pentru situații particulare (nunți, venirea verii sau alte evenimente) ar putea avea efecte secundare, precum creșterea în greutate și retenția de apă.
„Ce s-ar întâmpla dacă aș urma acest regim timp de un an – aș putea să-l continui după sau nu? Dacă răspunsul este unul afirmativ, atunci acel regim este potrivit pentru tine”, a spus Kasabie.


Ea recomandă să abordăm viața cu o atitudine pozitivă și să facem sport.
Kasabie nu crede în nicio dietă sau în rezultate obținute strict pe baza unei anumite alimentații, ci crede în schimbarea stilului de viață și a obiceiurilor alimentare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button