Sănătate

Luciana Indre a povestit despre lupta ei cu cancerul

Luciana Indre a povestit despre lupta ei cu cancerul. Prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu stil’ a fost depistată în 2021 cu cancer la sân. Diagnosticul a venit în urma unui control de rutină. Ulterior, a trecut printr-o operație de dublă masectomie și a urmat un tratament dificil. Recent, vedeta de la Prima TV a făcut câteva declarații despre lupta cu boala.


„Mi-e greu și acum să retrăiesc primele săptămâni după diagnostic, pentru că nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Totul se petrecuse foarte repede și trebuia să parcurg urgent toate etapele de investigații, pentru că am avut un tip de cancer extrem de agresiv. Fiecare zi care trecea până la începerea tratamentului era vitală. De unde am găsit puterea? De la Dumnezeu. Atât! L-am simțit alături la fiecare bătaie a inimii, în fiecare lacrimă! Îl imploram să mă ajute să mă fac bine. Așteptam rezultatul de la PET CT, care urma să arate dacă există sau nu metastaze. În momentul în care mi s-a spus că nu s-a extins și sunt șanse mari de vindecare, mi-am recăpătat speranța. I-am mulțumit Domnului, mi-am îmbrățișat tatăl si așa am mers mai departe”, a declarat Luciana Indre pentru Click!.

Așteptarea rezultatelor a fost copleșitoare în lupta ei cu cancerul


„Așteptarea rezultatelor era o furtună de emoții, de gânduri, de neliniști! Apoi veneau rezultatele, răspundeam bine la tratament și tumoarea se retrăgea, așa că îmi recăpătăm încrederea. Vedeam zilnic alte cazuri mai dificile, paciente care nu se simțeau bine nici după tratament și pentru care întregul proces era doar o prelungire a vieții…”, a povestit aceasta.

„Am trecut prin toate etapele unui tratament oncologic: ședințe de chimioterapie, dublă mastectomie cu reconstrucție, apoi alte ședințe de chimioterapie adjuvantă și radioterapie. Urmările chimioterapiei și operațiile pot fi copleșitoare, dar un rol important l-au avut medicii, care au minimizat aceste efecte. Contează foarte mult să ai încredere în cei care te tratează, în medicina de astăzi și în Dumnezeu”, a încheiat aceasta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
3 luni în urmă

”specialistii” in ”medicina”, ca jumara fotograful, nebuna de moldovan, mahler piromana, ghita pensatul, ca sa dam doar niste exemple sugestive, i-ar recomanda inca vreo cateva doze de wax. Deoarece, se stie bine, acestea ”protejeaza si imunizeaza”. Plus ca intaresc, si… Citeşte mai mult »

Back to top button