Sănătate

Jandarmii brașoveni salvează 300 de vieți

Jandarmii brașoveni salvează 300 de vieți.

Jandarmii brașoveni au participat la campania națională „Donează sânge! Salvează o viață!”, acțiune ce se desfășoară la nivelul tuturor unităților Jandarmeriei Române.

Jandarmii brașoveni salvează 300 de vieți.

„Picătură cu picătură, mililitru cu mililitru, am reușit să strângem sângele salvator de viață pentru peste 300 de oameni care au așa mare nevoie de el. Cei 102 jandarmi care au donat sânge zilele acestea au făcut-o convinși că gestul lor mic cântărește foarte mult pentru viața celor care au nevoie de el. Ne-am întărit rândurile nu numai în rândul personalului operativ, ci și în rândul donatorilor, noii noștri colegi alăturându-se entuziaști demersului nostru. Pentru jandarmii brașoveni este cea de-a treia campanie de donare de sânge din acest an și vom răspunde prezent ori de câte ori putem ajuta”.

Reprezentanții Jandarmeriei Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Îmi erau mai simpatici jăndarii atunci când se chinuiai să-i educe și să-i civilizeze pe huliganii #rezist. Chiar dacă nu au reușit, intenția lor din 10 august a fost una lăudabilă. Chiar, nu mai ies mizeriile #rezist să viermuiască noaptea… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Si noua, calatorilor cu trenul, ne era simpatica ma-ta cand solicita doar un bon de masa. Acum, cand vrea si conserve nu ne mai este simpatica. Ca se constipa. Si iar face gigei si kakanei.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Futu-ți gura mă-tii cu cenzura pizdii mă-tii!

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Lucrezi la mytex, șobolane, de nu lasă ăștia lumea să-ți răspundă!?

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Deviantule, mă-ta tot în cîrciumă trăiește? Ia povestește tu cum te-a fătat în buda unei cîrciumi. Că mai bine se bălega decât să te slobozească! Tu tot în boscheți?

Back to top button