Sănătate

De ce e bine să mănânci porumb fiert

 
Specialiştii în nutriţie vă recomandă să profitaţi de această perioadă, în care găsiţi în orice piaţă porumb de fiert, întrucât acest aliment are numeroase beneficii. Conform nutriţioniştilor, porumbul este bogat în fibre, acid folic, magneziu şi vitaminele C, B1 şi B5. Astfel, consumul de porumb fiert ar preveni atacurile de inimă şi ar ajuta la prevenirea cancerului de plămâni. Totodată, ar ajuta la scăderea colesterolului. Totodată, vitaminele din porumbul fiert vindecă răceala, reglează tranzitul intestinal şi previn bolile digestive.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button