Sănătate

Da! Șunca și cârnații cauzează cancerul

 

Potrivit unui raport al Organizației Mondiale a Sănătăţii (OMS), persoanele care consumă carne roșie și carne procesată, precum bacon, cârnaţi şi şuncă riscă să se îmbolnăvească de cancer. Raportul a fost realizat de World Cancer Research Fund (WCRF/Agenţia Internaţională pentru Cercetarea Cancerului) din cadrul OMS. Mai mult decât atât, cele trei produse se află pe aceeași treaptă de avertizare cu alcoolul şi ţigările. Cercetările specialiştilor arată că există o legătură foarte strânsă între cancerul de colon și consumul excesiv de carne procesată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button