Sănătate

BRAŞOV. „Leapşă” a donării de sânge

 

În întâmpinarea Zilei Mondiale a Sănătății, care se sărbătorește pe 7 aprilie, spitalul privat de cardiologie pe de Strada Şcolii, împreună cu un alt centru medical privat și cu Centrul de Transfuzii Brașov organizează a doua ediție a campaniei de donare de sânge: „Donează sânge! Împreună pentru viață”. Acțiunea are loc astăzi şi mâine, între orele 8.30-12.30, în policlinica spitalului, de pe strada Școlii nr. 8.
„Mai multe companii private din Brașov s-au alăturat campaniei noastre și au preluat o «leapșă» a donării de sânge pe care am lansat-o în urmă cu o lună. Ne dorim ca anul acesta să adunăm o cantitate de sânge mult mai mare față de anul trecut, când am recoltat peste 30 de litri de sânge.  Vă așteptăm să fiți alături de demersul nostru! În numele bolnavilor ce vor beneficia de donarea de sânge, vă mulțumim pentru nobilul dumneavoastră gest!”, spun cei care au iniţiat „leapşa” donării de sânge. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button