Sănătate

Avocat mort după un incident șocant petrecut lângă aparatul RMN

Avocat mort după un incident șocant petrecut lângă aparatul RMN.

Un avocat din São Paolo (Brazilia) a murit după ce arma lui s-a descărcat accidental, în apropierea aparatului RMN. Pistolul s-a descărcat din cauza câmpului magnetic, potrivit NY Post. Avocatul pasionat de arme, pe nume Leandro Mathias de Novaes, își ducea mama să fie scanată la Laboratorio Cura din São Paulo.
Bărbatul de 40 de ani avea asupra sa o armă de foc înregistrată, despre care nu le-a zis medicilor.
Personalul medical le-a cerut celor doi să îndepărteze toate obiectele metalice înainte de a intra în camera RMN, dar avocatul a rămas cu arma la el.
Astfel, pistolul s-a descărcat și l-a rănit pe avocat în stomac.
Leandro Mathias de Novaes a fost transportat de urgență la Spitalul São Luiz Morumbi. Acolo a decedat, pe data de 6 februarie, la aproximativ două săptămâni după incident.
„Atât pacientul, cât și însoțitorul său au fost instruiți în mod corespunzător cu privire la procedurile de acces în camera de examinare și au fost atenționați cu privire la îndepărtarea tuturor obiectelor metalice”, au declarat oficialii instituției medicale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Doar nu credea careva, cumva, că avocații ar fi și inteligenți, ce naiba. Păi dacă ți se spune că nu ai voie cu metal în camera respectivă, nu ai voie și gata.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
3 luni în urmă

Nici cu animale de companie putiniste nu e voie. Ca si latraii sunt plini de metal: botnita de metal, zgarda de metal, medalionul de metal… Capul de tabla…

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
3 luni în urmă

Aurolac, nu ai răspuns la întrebări deloc. Ia scrie tu aici de ce boli te-a „tratat” nebuna de moldovan, zisă Mengele cu fustă?

Back to top button