Politic

Viorica Dăncilă revine în politică

  • dancila_40.jpg
 

Viorica Dăncilă, fost premier și fost președinte PSD, a anunțat marți că a demisionat din PSD și s-a înscris în partidul NOI (Națiune, Oameni, Împreună), o formațiune politică înregistrată în acest an.

După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi. Partidul ,,Națiune Oameni Împreuna” (NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroși, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Partidul NOI a fost înregistrat definitiv în registrul partidelor politice în 13 ianuarie 2022, potrivit Tribunalului București. Partidul NOI este condus interimar de un IT-ist din Cluj, Bogdan Petrescu.

După ce a anunțat că a demisionat din PSD, Viorica Dăncilă a plecat și de la BNR. Purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale, Dan Suciu, a declarat, pentru Mediafax, că Viorica Dăncilă a demisionat de la BNR, ultima zi de lucru fiind luni. Contractul acesteia a fost desfăcut cu acordul părților.

Postarea integrală AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button