Politic

[ViDEO] Primăria Brașov, anunț privind plata indemnizațiilor, după alegerile locale (VIDEO)

 

În perioada 12 – 16 octombrie, Primăria municipiului Brașov va face plata indemnizațiilor pentru președinții, locțiitorii, operatorii și membrii din cele 182 de secții de votare care au funcționat, în oraș, la alegerile locale din data de 27 septembrie.

De luni, încep plățile electronice pentru membrii secțiilor de votare, iar de marți, 13 octombrie, încep plățile pentru cei care au optat să își ridice personal banii de la casieria Primăriei.

Valoarea indemnizației pentru președinte, locțiitor și operatorul de calculator este de 1.225 de lei, iar pentru membri este de 775 de lei.

În prima etapă, de luni, se vor face viramentele pentru cei care au optat pentru virarea indemnizației în conturile bancare.

„Plățile se pot face doar în conturile bancare deschise pe numele celor care au fost membri în secțiile de votare și doar în conturile deschise la băncile comerciale. Membrii care au depus solicitare în conturi deschise pe numele altor persoane sau într-un cont Revolut sunt rugate să revină cu o solicitare de virare în cont de bancă comercială sau să se prezinte pentru ridicare în numerar. Persoanele care doresc virarea indemnizaţiei în cont bancar (deschis la o unitate bancară din România) şi nu au depus solicitare până la această dată sunt rugate să depună o cerere la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Braşov sau la adresa de e-mail contab@brasovcity.ro, în care vor menţiona numele, calitatea (membru, preşedinte, locţiitor, operator), numărul de telefon şi numărul secţiei de votare. La cerere se vor anexa copia CI şi un document bancar cu codul IBAN”, a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Cei care vor ridica banii de la casierie vor avea de prezentat actul de identitate valabil, în original, conform următorului program:

ZiuaInterval orarSecţii
Marţi 13.10.202015°°-18°°1-91
Miercuri 14.10.202015°°-18°°92-182
Joi 15.10.202015°°-18°°1-91
Vineri 16.10.202013°°-16°°92-182

„Facem apel către persoanele care vor ridica sumele în numerar, de la casierie, să respecte normele de protecție sanitară impuse în această perioadă, inclusiv purtarea măștii în zona de așteptare din exteriorul primăriei și păstrarea distanței fizice de cel puțin 1,5 metri”, a precizat Sorin Toarcea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button