Politic

[ViDEO] PNL BRAȘOV demarează în 10 august campania de strângere de semnături pentru susținerea lui Klaus Iohannis la prezidențiale

 

Dragoș David, secretarul general al PNL Brașov, a anunțat într-o conferință de presă calendarul politic al liberalilor pentru următoarea perioadă. 

Astfel, în 8 august, 100 de membri ai organizației județene vor participa la Convența naționaă a PNL de la Bucuești, care va avea loc la Romexpo, iar începând cu 10 august, și liberalii brașoveni încep campania de strângere de semnături pentru candidatul PNL la funcția de președinte al României, Klaus Iohannis. (video 1)

Potrivit sursei citate, acțiunea de strângere de semnături se va face atât la corturile care vor fi amplasate prin oraș, cât și individual, de căte fiecare membru în parte, după modelul „din poartă în poartă”.  

„Nu întâmplător am ales demararea campaniei de strângere de semnături în data de 10 august, odată cu organizarea mitingului de la București”, a subliniat David. (video 2)

În aceeași conferință de presă, sursa citată a exprimat și poziția PNL Brașov care cere demisia unor membri ai actualului Guvern, precum și a primului ministru Viorica Dăncilă.

„Filiala PNL Brașov cere demisia câtorva membri din Guvernul României pentru câteva lucruri care considerăm că țin de siguranța cetățenilor. În primul rând, cerem demisia ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care este unul dintre inițiatorii ordonanței 51 care a dus la lipsa transportului de persoane pe rutele județene. De aceea avem astăzi o sincopă la acest nivel și sunt foarte mulți oameni care folosesc acest procedeu de «ia-mă nene» dintr-o localitate în alta. Ne întrebăm ce se va întâmpla odată cu începerea școlii, în septembrie, când mulți copii beneficiau de acest drept al transportului public. De asemenea, cerem demisia ministrului Mihai Fifor, întrucât vedem cât de mult se implică în reforma Ministerului de Interne. Miercuri s-a lansat în dezbatere publică, pe site-ul MAI, un ordin de ministru prin care să se asigure stimulente celor din sistemul MAI. Dacă așa începem reforma, este în regulă, pentru că noi cerem demisia pentru un astfel de gest. Totodată, pentru această stare de tensiune (la nivel politic – n.r.) acumulată în ani, cerem demisia prim-ministrului Viorica Dăncilă”, a declarat Dragoș David. (video 3)

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button