Politic

[ViDEO] Corupţia din România, într-un documentar la Al Jazeera!

 

Postul Al Jazeera a realizat un documentar despre corupţia din România, menţionându-i pe cei mai cunoscuţi politicieni anchetaţi de DNA, cum ar fi Victor Ponta, Dan Şova, Elena Udrea şi Darius Vâlcov. Sunt menţionate şi suspiciunile care planează asupra preşedintelui Klaus Iohannis, legate de retrocedarea unor clădiri din Sibiu.

Despre şefa DNA Laura Codruţa Kovesi se spune, printre altele, că este o creştină devotată şi că are biroul plin de icoane. În imagini mai sunt redate zonele sărace din România, străzi pline de gunoaie, ţărani cu căruţe, autostrăzi neterminate şi păduri retrocedate ilegal şi defrişate.

„România este un stat european modern, dar are una din cele mai grave probleme legate de corupţie din UE“, se spune în descrierea documentarului postat şi pe YouTube. „Această ţară a suferit de prea mulţi ani din cauza oamenilor importanţi care fac ce vor ei şi nu sunt pedepsiţi“, spune un activist român, în documentarul Al Jazeera.

 

sursa: YouTube


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button