Politic

Viceprimarul Rusu și-a cerut scuze / A cedat sub presiunea momentului

Viceprimarul Rusu și-a cerut scuze după ce i-a transmis consilierei USR Beatrice Mocanu să nu mai… latre în ultima ședință a Consiliului Local – Detalii, AICI.

Sebastian Rusu ,de la PNL, a precizat că Beatrice Moraru a făcut referire „la un moment tensionat, care a avut loc după o ședință extraordinară a Consiliului Local Brașov. În acea situație, intervenția doamnei Moraru a avut ca obiectiv evident escaladarea tensiunilor, punându-ne pe noi, cei care încercam să găsim soluții pentru o situație delicată, într-o poziție dificilă”.

Viceprimarul Rusu și-a cerut scuze: „Îmi pare rău că, în acel context, sub presiunea momentului, nu m-am comportat în modul cel mai politicos față de doamna Moraru. Îmi cer scuze pentru limbajul utilizat! Acea situație a reprezentat un incident izolat, care nu reflectă modul în care mă definesc ca individ și pe care îl regret!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button