Politic

Viceprimarul Flavia Boghiu cere sancționarea unui consilier local PSD. Urlete în ședință (video)

Viceprimarul Flavia Boghiu cere sancționarea unui consilier local PSD

Solicitarea a fost făcută în ședința de plen a Consiliului Local, care este în desfășurare. Înainte de interpelări, Flavia Boghiu (USR) a cerut președintelui de ședință, Cătălin Anton (PNL), sancționarea consilierului local PSD Marius Valentin Potea, care ar fi urlat la colega sa de partid Beatrice Moraru. S-a întâmplat marți, în timpul ședinței comisiei 5 a CL, din care fac parte Moraru și Potea.

Social-democratul s-a apărat susținând că așa vorbește el, pe un ton ridicat, și că a ținut să îi facă o demonstrație colegei Moraru despre ceea ce înseamnă a urla. Moraru a spus că s-a simțit agresată verbal. În apărarea ei au sărit colegii de partid din Consiliu Local, care au cerut, de asemenea, sancționarea lui Potea.
Au urmat 30 de minute de dezbateri aprinse, după ce Anton a propus un vot dacă această situație să fie discutată înaintea ședinței de plen sau la finalul ei. S-a decis mutarea la final, dar pe ordinea de zi sunt aproape 90 de proiecte de hotărâre, iar, de luni bune, ședințele CL Brașov durează în medie zece ore.

Flavia Boghiu a postat și pe pagina sa oficială de Facebook un videoclip conținând momentele incriminate, filmate dat fiind că și ședințele comisiilor CL sunt, mai nou, transmise în direct.

„Urlete și răcnete ale consilierului local Marius Potea (PSD) la adresa colegei consilier Beatrice Moraru, în ședința Comisiei juridice.
Am cerut sancționarea prin avertisment a consilierului Potea pentru derapajul și agresivitatea la adresa colegei consilier, dar bineînțeles consilierii PSD și PNL au făcut scut în jurul lui.
Cer organizației PSD Brașov să îi retragă sprijinul politic consilierului local și să se dezică de astfel de comportamente.
Dacă se enerva mai tare, ce se întâmpla, se ridica la ea?
Urmăriți cu ochii și mai ales cu urechile voastre și decideți dacă vi se pare normal un astfel de comportament, atât pentru un ales local, cât și în relația colegială dintre un bărbat și o femeie.
Sunt curioasă, voi cum evaluați un astfel de comportament și manifestare?
”, a scris Flavia Boghiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
2 luni în urmă

Pai si? Care e socul? Coliban e singurul de acolo care da dovada de educatie, de cei 7 ani de acasa. O data nu l-am auzit sa vorbeasca ca in gara.

Back to top button