Politic

USR a stabilit înlocuitorul primarului care a trecut la PSD

USR a stabilit înlocuitorul primarului care a trecut la PSD

După ce Camelia Berta, primărița din Victoria, a trecut la PSD (detalii aici), USR s-a regrupat rapid și a desemnat acum două zile alt candidat.

Filialele USR din municipiul Făgăraș, orașul Victoria și comuna Dumbrăvița și-au desemnat, prin vot democratic în filialele respective, candidații la funcția de primar pentru alegerile din 9 iunie.
Cosmin Poparad este candidatul USR pentru Primăria municipiului Făgăraș. Cristian Iosipescu este candidatul USR pentru Primăria orașului Victoria. Anisia Costescu este candidata USR pentru Primăria comunei Dumbrăvița.

Irineu Darău, președintele filialei județene: „Le mulțumesc colegilor mei pentru asumare și sunt mândru să fac echipă cu ei: sunt oameni curajoși, muncitori și cu viziune, dornici să ofere comunităților lor un viitor mai bun. Noi, USR și Alianța Dreapta Unită, suntem pe poziții. Suntem alternativa la sistemul PSD, care a înghițit și PNL. Nu ne intimidează comasările și agresiunile, ci ducem mai departe lupta pentru interesul cetățeanului. Avem organizații puternice, avem oameni hotărâți și pregătiți, care rămân în picioare și nu cedează niciunei tentații sau amenințări.“

Filialele Victoria și Dumbrăvița au avut chiar miercuri, pe 6 martie, Adunări Generale legal constituite și la care au participat o majoritate de membri. În fiecare dintre filiale, votul pentru candidatul respectiv la primărie a fost unanim. Așadar, aceste filiale continuă netulburate și orice renunțare este mai degrabă un fenomen izolat.

Irineu Darău: „Iar dacă cineva își imaginează că USR se va alia sau va ceda vreodată în fața PSD, se înșală. Nu există nicio formulă de armistițiu! USR a demonstrat că nu face blaturi și armistiții cu sistemul PSD-PNL, indiferent de riscuri și de amenințări. USR există în România și își asumă să fie o contrapondere la PSD, FSN, USL sau PCR. USR și Dreapta Unită sunt singura formulă liberală, democrată, profund pro-europeană, de centru-dreapta și ne-extremistă care mai există în această țară. Singurul nostru obiectiv este să construim o Românie modernă, la toate nivelurile. De zeci de ani, mafia PSD-PNL subjugă administrațiile locale și se mufează la banii publici. Vom termina cu toate aceste interese obscure care ne țin pe loc județul și țara. Este momentul unei schimbări majore în cursul țării și al comunităților noastre. Iar pentru asta e nevoie de fiecare om. În democrație, destinul nostru se hotărăște la vot!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
4 luni în urmă

De-am scăpa, dracu, odată, de iubitorii ăștia de deviațonism, leghebetism, haștagism și „progresism”. CĂ MULT RĂU AU PUTUT FACE. CINE NU CREDE, SĂ LE VADĂ ADEVĂRATA FAȚĂ, AIA ARĂTATĂ ÎN PLANDEMIE!!!

Back to top button