Politic

UPDATE. Uite despre ce a discutat Iohannis cu Ponta

 

Administraţia prezidenţială arată despre ce anume au discutat azi Klaus Iohannis şi Victor Ponta, la Palatul Cotroceni.

„Pe agenda discuțiilor, purtate în cadru instituţional, s-au aflat situaţia gestionării fluxurilor migratorii din regiunea Balcanilor de Vest, poziţia României faţă de această problemă şi stadiul actual al pregătirilor pentru preluarea refugiaţilor.

Totodată, s-a discutat despre întărirea cooperării dintre statele din regiune şi despre eficientizarea schimbului de informaţii între state, astfel încât acţiunile noastre să fie mai bine corelate.

În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au abordat şi alte probleme de actualitate. Prim-ministrul a prezentat, de asemenea, o serie de probleme curente legate de execuţia bugetară“, se arată într-un comunicat oficial.

Amintim că după ce premierul s-a întâlnit sâmbătă, la Sofia, cu șefii Guvernelor din Bulgaria și Serbia, a vorbit despre o posibilă închidere a granițelor României, în contextul afluxului de refugiați. Ulterior, Klaus Iohannis a afirmat că premierul a mers acolo fără mandat, doar „în plimbare“. Ponta a spus, apoi, că Iohannis s-a dus la întâlnirea de la Bruxelles ca „surda în horă“. Cei doi au avut păreri contrare legate de o eventuală demisie a lui Gabriel Oprea. În timp ce Iohannis a cerul demisia vicepremierului, Ponta i-a luat apărarea acestuia.

Citiţi şi:

Întâlnire între Iohannis şi Ponta, la Palatul Cotroceni


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button